Bij Lekker Brood, waar onze kernwaarde 'Sociaal' centraal staat, hebben we het voorrecht om veel getalenteerde mensen te ontmoeten en te verwelkomen in ons team. Trees, een buitengewone bakster, is een lumineus voorbeeld van hoe passie, toewijding en samenwerking kunnen leiden tot succes. In slechts vier jaar tijd heeft ze een opmerkelijke reis afgelegd, van 'assistent bakster' tot 'banketbakster' bij Lekker Brood.

 

Evelien Hogers, eigenaar van het platform Onbeperkt in je werk, interviewde Trees. "Bakken is mijn passie," zegt Trees met een glimlach op haar gezicht. Haar liefde voor het ambacht van bakken is duidelijk voelbaar in alles wat ze creëert. Met trots kunnen we zeggen dat ze een patisserie-diploma heeft behaald en dat ze in haar vrije tijd graag taarten bakt voor vrienden, collega's en familie. Haar droom is om ooit haar eigen taartenwinkel te openen, en we zijn er zeker van dat ze die droom zal verwezenlijken.

Trees is niet alleen bekend om haar passie voor bakken, maar ook om haar uitzonderlijke koekjes, die worden verkocht in verschillende bedrijven van Social Capital, waaronder Happy Tosti, de Prael en Juni Stadskantine in Amare. Daarnaast worden haar heerlijke creaties ook in onze eigen bakkerij verkocht. De samenwerkingen die Lekker Brood heeft opgebouwd met andere bedrijven en organisaties, zoals de ministeries in Den Haag, zijn mede dankzij Trees' bijdrage tot stand gekomen. Haar persoonlijke favoriet zijn de pindarotsjes, die ook bij velen in de smaak vallen.

Bij Lekker Brood geloven we in teamwork. Trees, de enige vrouw in onze bakkerij, voelt zich hier helemaal thuis. Ze deelt lachend, "Ik werk graag samen met mannen," en ze voegt er met een ondeugende twinkeling in haar ogen aan toe: "Ik kan de mannen lekker op stang jagen." Trees is niet alleen bedreven in haar vak, maar ook een geweldige teamspeler, en dat draagt bij aan de positieve en gezellige sfeer in onze bakkerij.


Het verhaal van Trees is een perfect voorbeeld van hoe we bij Lekker Brood waarde hechten aan sociale integratie en kansen bieden aan getalenteerde individuen, ongeacht hun achtergrond. Trees kwam via de gemeente bij ons terecht, had haar school niet afgemaakt en had beperkte werkervaring omdat ze ervoor koos om zich volledig te richten op het opvoeden van haar zoon tot zijn 18e verjaardag. Bij Lekker Brood vond ze niet alleen haar passie, maar groeide ze ook uit tot een zelfstandige professional.

 

Trees illustreert perfect onze toewijding aan onze kernwaarde 'Sociaal'. We zijn er trots op dat we niet alleen buitengewone baksels creëren, maar een plek hebben waar mensen hun talenten kunnen laten zien en verder groeien in hun passies Haar reis van 'assistent bakster' naar 'hoofd banket' bij Lekker Brood laat zien dat passie en samenwerking de sleutels tot succes kunnen zijn, en dat iedereen, ongeacht hun achtergrond, de kans verdient om te schitteren en hun dromen waar te maken. Trees is niet alleen een bakker; ze is onze sociale ster en een inspiratie voor ons allemaal.

×