De laatste tijd wint de smoothie bowl het steeds meer aan populariteit. Lees hier 5x te gekke ideeën voor jouw smoothie bowl met een vleugje Lekker Brood, namelijk onze huisgemaakte granola!

Zo’n smoothie bowl maak je door alle ingrediënten in een blender te doen. Zorg er wel voor dat een deel van het fruit dat je gebruikt diepvriesfruit is, dit zorgt ervoor dat er een echte ‘smoothie’ uitkomt. De granola wordt bij deze smoothie bowls gebruikt als topping.

Hierbij 5 keer inspiratie voor een heerlijke smoothie bowl:

Vegan herfst smoothie bowl deze maak je met diepvries peer (zorg er we lvoor dat je zelf van te voren de peer invriest) en pompoen, amandelmelk en speculaaskruiden voor de ultieme herfstsmaak. Het diepvriesfruit zorgt ervoor dat het een echte smoothie bowl wordt en door het gebruik van amandelmelk wordt dit een vegan optie! Als toppings gebruik je de Lekker Brood granola en pecannoten. Dit is een heerlijke combinatie van het zoete van de granola en het zoutige van de noten.

Frisse groene smoothie bowl met diepvries ananas, verse spinazie en magere kwark. Deze smoothie bowl heeft een frisse smaak door de ananas en is heerlijk gezond. Maak hem af met de granola voor een zoete bite en voeg nog eventueel wat vers fruit toe.

Zoetekauw smoothie bowl gemaakt van diepvries aardbeien en blauwe bessen, een rijpe banaan of peer en Griekse yoghurt. Afgetopt met de heerlijke Lekker Brood granola, waarbij de kokos in de granola een goede combinatie vormt met het zoete van de aardbei en banaan.

Klassieke combinatie smoothie bowl, de heerlijke combinatie van banaan en pindakaas samen met yoghurt tot een heerlijk smoothie bowl. De granola zorgt hierbij voor een passende crunchy topping.

Winterse cacao smoothie bowl, dit is een smoothie bowl met cacao erin verwerkt om het een lekkere chocolade smaak te geven. Meng dit samen met diepvries banaan en (soja)melk voor een zoete, winterse smoothie bowl. Door bij de granola topping nog wat karamelblokjes te doen wordt het een feestje in je bowl!

Heb jij zelf nog vet lekkere combinaties waar jij de lekkerste smoothie bowl van maakt, laat het ons dan weten via social media!

×