Lekker Brood
Milieubewust

Lieve Liselotte,
Een handgeschreven brief op je mat! Lekker ouderwets hè. Maar ja, als oma mag dat. Hoe gaat het met je? Loopt je studie? Heb je veel lol op je studentenvereniging? Hier in het zuiden alles z’n rustige gangetje. Weet je waar ik je eigenlijk ook voor schrijf…ik wilde je een tip geven.

Laatst waren we in Den Haag op bezoek bij oude kennissen in de Piet Heinstraat. Is dat niet vlak bij jou? Zeeheldenbuurt toch? Opa en ik waren (natuurlijk!) weer veel te vroeg dus we liepen even een bakkertje binnen. Niet te geloven, wat rook het daar lekker! Er stond ook zomaar een dame soep te koken en er lagen zoveel verschillende soorten brood! We werden er helemaal hebberig van. Iemand hielp ons om een keuze te maken en we kregen direct een heel college over brood bakken. De biologische grondstoffen, het deeg dat de tijd krijgt om te rijzen en dat ze altijd op zoek zijn naar nieuwe broodsoorten en zo. Echt heel bijzonder!

Met zo’n winkel in de buurt hoef je eigenlijk nooit meer te koken! Misschien wel handig voor jou met je drukke leven. Je koopt een vers broodje. Pannetje verse soep erbij en klaar! Ze zijn zelfs op zondag open en er is ook een winkel in het centrum op de Herengracht.

Tsjonge, ik ben helemaal jaloers op jullie Hagenezen. Zulk Lekker Brood. En dat om de hoek….Ik ga maar weer eens net als vroeger zelf brood bakken. Sinds ik dat Haagse brood geproefd heb, smaakt dat supermarktbrood echt niet meer.

OK, meid. Dit was de brave tip van je oma! Succes met je aanstaande tentamens en met alle (leuke!) dingen waar je mee bezig bent. Als nog eens naar Limburg afzakt…neem een Lekker Broodje voor me mee!

Veel liefs, ook van opa,
Oma Venlo

PS. Je hoeft echt niet in de pen te klimmen hoor. Gewoon mailen mag ook. Opa print het wel voor me uit.

foxyform


Contactinformatie

LEKKER BROOD B.V.

Herengracht 16
2511 EH Den Haag
070-363 66 17
herengracht@lekkerbrood.nl

IBAN: NL28RABO0157780333
KvK 32164929
BTW 8217.59.942

SKAL Certificering

Lekker Brood, Den Haag is op 20 februari jl door de Stichting Skal gecertificeerd om biologische bakkerijproducten te bakken en te verkopen.

Lees meer

Lekker Brood gaat de boer op!

Wij vinden het leuk om u kennis te laten maken met onze Lekker Brood specialiteiten. Daarom is Lekker Brood nu ook te vinden op verscheidene evenementen in de regio Den Haag.

Lees meer

Waar we voor staan

Onze filosofie over brood is gemakkelijk samen te vatten via het ezelsbruggetje BROOD, Lekker Brood, Lekkere Reacties van klanten, Lekkere Omgeving, Lekker Ontwikkelen en Lekker Duurzaam.

Lees meer

Lekker Brood B.V.
Adres: Herengracht 16, 2511 EH Den Haag / Telefoon: 070-363 66 17
Copyright © 2012 Lekker Brood B.V. All Rights Reserved.